søndag 19. september 2010

Focaccia med ovnstørkede tomater og mozarella



FOCACCIA MED OVNSBAKTE TOMATER OG MOZARELLA

Deig
700 g hvetemel
20 g salt
2 ss olivenolje
4,5 dl lunkent vann
1 pk gjær

Topping
20-30 cherrytomater
1 ball mozarellaost, i biter
litt frisk rosmarin (eller andre urter)
olivenolje


Halver tomaten, tørk de i ovnen i ca 45 min på 100 gr med varmluft
Bland sammen deigen på vanlig måte, elt vel & lenge!
Hell rikelig med olivenolje i ei langpanne, trykk ut deigen, snu den slik at begge sider blir oljet. Deigen skal nesten svømme litt. Dander toppingen jevnt utover, dekk og hev i en halvtimes tid, eller lenger hvis du har tid.
Stekes i 15 min på 225 gr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...