Som jeg nevnte i forrige innlegg, er vi på ferie, derav lite blogging. Men det betyr ikke at jeg har tatt ferie fra mat, snarere tvert i mot egentlig, siden vi er i Malaysia, jeg har jo allerede avslørt min begeistring for
malaysisk mat. Så den siste uka har jeg hatt gledelige gjensyn med gode gamle favoritter og testa et par nye ting også. Jeg har blitt inspirert til litt asiatisk kokkelering på hjemmefronten også, så se opp for det utover vinteren! Her er et par matferieminner:
Stekte potetblader (??) i chilisaus
Wokede kongereker i karamellisert tamarindsaus
Its time for a Tiger!
Limejuice
Currynudler
De potetbladene kunne man sikkert ha hoppa over :)
SvarSlett- men det andre.... NAM NAM
Neida, de potetbladene var overraskende nok veldig gode, smakte som spinat! Men jeg er litt usikker på hva slags grønnsak det er, siden jeg antar at det har lite med norsk potetgrass å gjøre
SvarSlettDet ligna ikke potetblader. Men det er jo så sinnsykt mange andre alternativer. Omtrent umulig å gjette. Var de kålaktige?
SvarSlettJeg har planer om å google litt når jeg kommer hjem Unni, må finne ut hva slags vekst de potetbladene er!
SvarSlett