onsdag 9. februar 2011

Singapore sling



Flere enn meg som begynner å bli lei av norsk vinter?  Av og til blir jeg rett og slett så lei at jeg må leike at det er sommer. Feks ved å drikke rosa paraplydrink. Merkelig nok har jeg sjeldent behov for det når sommeren faktisk er her.
Singapore sling er en klassisk coctail som ble oppfunnet på Raffles hotell i Singapore. Dette er deres orginaloppskrift, egenhendig avskrevet av undertegnede i løpet av en fuktig-fruktig aften i deres Ball&Billiardroom for noen år siden

SINGAPORE SLING
30 ml gin
15 ml Cherry Brandy
120 ml ananasjuice
15 ml limesaft
7,5 ml Dom Benedictine
10 ml grenadine
7,5 ml Cointreau
en dæsj Angostura bitter

Ha isbiter i en coctailshaker, mål opp alle ingrediensene og ha dem i shakeren. Rist løs, sil over i longdrinkglass og pynt med så mye paraplyer, ananasskiver og coctailbær du trenger for å komme i rett sommerstemning



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...