tag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post3330302722349056449..comments2023-07-04T13:03:37.055+02:00Comments on Gurkemeie: Thai mussaman curryTonehttp://www.blogger.com/profile/08091192847531217679noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-89238023097433563512011-04-07T18:49:36.418+02:002011-04-07T18:49:36.418+02:00Takk skal du ha! Skal prøve meg frem og gi deg til...Takk skal du ha! Skal prøve meg frem og gi deg tilbakemelding om hvordan det går :-)<br />Mvh HanneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-70380152541218575162011-04-05T16:38:11.307+02:002011-04-05T16:38:11.307+02:00Hei Hanne!
Jeg pleier å kjøpe tamarind som ferdig ...Hei Hanne!<br />Jeg pleier å kjøpe tamarind som ferdig purert masse på glass eller boks, så jeg har aldri testa ut tørket. Har kikka litt i kokebøkene mine, i følge dem skal du legge frukten (minus det tørre skallet) i bløyt i kokende vann, noen steder står det at du skal koke det også, så sile av og bruke vannet videre. Hvordan mengdeforholdene blir da, vet jeg ikke helt, men du kan jo smake deg fram!<br />Hilsen fra ToneTonehttps://www.blogger.com/profile/08091192847531217679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-46441734750596175392011-04-05T14:27:19.301+02:002011-04-05T14:27:19.301+02:00Heia. Dette så godt ut! Ser at retten inneholder t...Heia. Dette så godt ut! Ser at retten inneholder tamarind. Jeg kjøpte tørka tamarind for en stund siden, men jeg finner ikke ut hvordan jeg skal bruke den?noen tips?<br />Mvh HanneAnonymousnoreply@blogger.com