tag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post1869903322267339908..comments2023-07-04T13:03:37.055+02:00Comments on Gurkemeie: Grateng med aubergine og mozarellaTonehttp://www.blogger.com/profile/08091192847531217679noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-31153575670372719782012-08-15T15:15:35.326+02:002012-08-15T15:15:35.326+02:00Ååååå nydelig. Der sprakk slankinga , kjenner jeg....Ååååå nydelig. Der sprakk slankinga , kjenner jeg. Sukk, mat er godt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-2927548567651152332011-02-14T13:28:36.595+01:002011-02-14T13:28:36.595+01:00Det var overraskende godt faktisk, på en litt lørd...Det var overraskende godt faktisk, på en litt lørdagspizzaaktig måte. Skal definitivt på menyen igjen, men tror jeg insisterer på litt høyere aubergine/mozarellaratio neste gangTonehttps://www.blogger.com/profile/08091192847531217679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-59610465764410252642011-02-11T04:54:49.871+01:002011-02-11T04:54:49.871+01:00Ser helt nydelig ut!Ser helt nydelig ut!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-282471939170793577.post-57926250902643108332011-02-10T22:56:14.288+01:002011-02-10T22:56:14.288+01:00Ah! Nesten helt lik min favorittrett her i verden....Ah! Nesten helt lik min favorittrett her i verden. Den eneste forskjellen er at auberginskivene skal vendes i egg og hvetemel før de stekes.Unni Strandhttps://www.blogger.com/profile/13817263239236586396noreply@blogger.com